fbpx

Sådan får du ro på nervesystemet

Hvordan får man ro på nervesystemet? Vi starter med en lille historie om mig selv.

I 2016 vågnede jeg op en morgen med trykken for brystet og havde svært ved at trække vejret. Min læge sygemeldte mig ugen efter med stress, fordi mit nervesystem var overbelastet. Jeg havde på ingen måde ro i hverken kroppen eller sindet. Jeg kunne ikke længere træne som jeg plejede. Jeg kunne ikke være lige så social som jeg plejede. Jeg måtte faktisk ændre mit liv – en hel del.

Jeg gik på opdagelse i forbindelsen mellem krop og sind – jeg kom ud af stressen. På min rejse ud af stressen har jeg fået mange opdagelser – gennem yoga, bevægelse, kropsterapi og meditation. Opdagelser, som alt sammen danner grobund for mit kald: at hjælpe dig til at få ro på dit nervesystem. At hjælpe dig til et liv med mere selvkærlighed og mindre stress.

En af mine vigtigste erfaringer er, at det tager tid. Det tager tid at lære at få ro på nervesystemet.

Når vi har levet et liv i meget højt tempo, kan det føles utrygt at sætte tempoet ned – at få ro på nervesystemet. Vores nervesystem er simpelthen ikke vant til det. Det høje tempo med mange to-do lister er det vi er vant til og dét vores nervesystem oplever som trygt.

 

Her er et par gode råd til at få ro

    • Kom ud af hovedet og ned i kroppen – Vi lever ofte vores liv primært gennem hovedet, hvor tusindvis af tanker fører an. Sæt kroppen i fokus – bevæg den, mærk den, udforsk den.

    • Tag en lur – Vores system har brug for ro for at fungere normalt. Du kan mindske stresshormoner i kroppen ved at tage en lur. Giv dig selv en kærlig pause, uden telefon, hvor du ikke skal noget.

    • Lav en liste – Skriv de ting ned, som du skal gøre i løbet af dagen, på arbejdet, derhjemme etc. Så fylder de mindre i hovedet.

Jeg har samlet nogle af mine bedste teknikker fra yogaens og kropsterapiens verden i denne guide: FÅ RO PÅ NERVESYSTEMET – KONKRETE TEKNIKKER TIL DIN HVERDAG. Download den lige her – den koster 0 kr. og din e-mail.

Gratis guide til at få ro på nervesystemet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *