fbpx

Book mig

Mangler du en yogaoplevelse til dit næste event eller til firmaet? 

Jeg kan bookes til både privattimer, firma- og eventyoga. Undervisningen tilrettelægges altid til jeres behov. 

Privattimer og events

Fordelen ved at booke en privat yogalærer er, at timen kan tilrettelægges dine specikke behov. Det kan være til private events såsom fødselsdage, polterabender eller familiearrangementer. 

Jeg kan bookes til privattimer, hvor jeg skræddersyr et program tilpasset dine behov. Til privatundervisning kommer jeg hjem til dig, så undervisningen foregår i hjemvante omgivelser. Jeg medbringer yogaudstyret.  

Du/I vælger selv, om jeg skal undervise på dansk eller engelsk.

Firmayoga

Har du arrangeret en konference, teambuilding eller noget helt tredje? Book mig til yoga, åndedrætsoplæg, oplæg om stress/yoga eller træning til jeres program.

Pris og kontakt

Pris aftales på forhånd. Kontakt mig endelig, hvis du har nogle spørgsmål:

info@signeaagaard.dk // +45 50 94 57 66

Om mig

 Nysgerrig på hvem jeg er? Læs mere om mig her.
"Vi havde en super god oplevelse med Signe, som kom ud og lavede yoga til vores event. Hun formåede at gøre yogatimen dejlig jordnær og i øjenhøjde med målgruppen. Vi anbefaler hende på det kraftigste til andre"
Sofie Sørensen
Marketing Manager KILROY Denmark
"Vi havde besøg af Signe på vores gymnasium, og det var en fornøjelse. Signe var nem at komme i kontakt med, hun svarede hurtigt på min henvendelse og vi lavede en aftale. Hun underviste vores elever med varme, ro og godt humør. Hun er en super god instruktør, som ved præcis, hvordan hun skal arbejde i forhold til målgruppen. Stor anbefaling herfra"
Camilla Mortensen
Underviser, Det Internationale Gymnasium Niels Brock
Jeg kontaktede Signe for at arrangere yogaundervisning til en overraskelses babyshower for min bedste veninde, og heldigvis sagde Signe ja. Gennem hele processen viste Signe sig at være ekstremt professionel og hjælpsom, især da jeg blev nødt til at ændre datoen med kort varsel. Trods dette stillede Signe op og underviste os alligevel, selvom hun skulle til lufthavnen kort efter. Hun guidede os igennem en mild omgang gravidyoga, som var helt perfekt til min veninde, og fik os alle i en afslappet stemning klar til resten af dagen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at booke Signe, hvis du mangler en fantastisk yogalærer til dit arrangement.
Charlotte Hejl
Jeg havde glæden af Signes yogaundervisning i forbindelse med et kursus afholdt i DGI Byen. Kursusdeltagerne bestod af ældre personer med meget varieret yogaerfaring. Trods den store forskel i niveau formåede Signe på en omsorgsfuld og nærværende måde at guide alle deltagerne gennem øvelserne. Signe kom med alternative øvelser og positioner til de deltagere, der ikke kunne udføre øvelser på en yogamåtte. Signe har en fantastisk varme, indlevelse og ro i sin undervisning og guidning. Signe formår at holde opmærksomhed på samtlige deltagere, og hendes glæde og passion for yogaen smitter af. Jeg giver Signe mine varmeste anbefalinger. Hun er en ekstremt dygtig, interessevækkende og omsorgsfuld formidler.
Marie Hybschmann
Fuldmægtig hos Sundhedsstyrelsen