fbpx

Book mig

Mangler du en yogaoplevelse til dit næste event eller til firmaet? 

Jeg kan bookes til både privattimer, firma- og eventyoga. Undervisningen tilrettelægges altid til jeres behov. 

Privattimer og events

Fordelen ved at booke en privat yogalærer er, at timen kan tilrettelægges dine specikke behov. Det kan være til private events såsom fødselsdage, polterabender eller familiearrangementer. 

Jeg kan bookes til privattimer, hvor jeg skræddersyr et program tilpasset dine behov. Til privatundervisning kommer jeg hjem til dig, så undervisningen foregår i hjemvante omgivelser. Jeg medbringer yogaudstyret.  

Du/I vælger selv, om jeg skal undervise på dansk eller engelsk.

Firmayoga

Har du arrangeret en konference, teambuilding eller noget helt tredje? Book mig til mindfullness, yoga eller træning til jeres program.

Pris og kontakt

Pris aftales på forhånd. Kontakt mig endelig, hvis du har nogle spørgsmål:

info@signeaagaard.dk // +45 50 94 57 66

Om mig

 Nysgerrig på hvem jeg er? Læs mere om mig her.
Jeg havde glæden af Signes yogaundervisning i forbindelse med et kursus afholdt i DGI Byen. Kursusdeltagerne bestod af ældre personer med meget varieret yogaerfaring. Trods den store forskel i niveau formåede Signe på en omsorgsfuld og nærværende måde at guide alle deltagerne gennem øvelserne. Signe kom med alternative øvelser og positioner til de deltagere, der ikke kunne udføre øvelser på en yogamåtte. Signe har en fantastisk varme, indlevelse og ro i sin undervisning og guidning. Signe formår at holde opmærksomhed på samtlige deltagere, og hendes glæde og passion for yogaen smitter af. Jeg giver Signe mine varmeste anbefalinger. Hun er en ekstremt dygtig, interessevækkende og omsorgsfuld formidler.
Marie Hybschmann
Fuldmægtig hos Sundhedsstyrelsen