fbpx
yoga retreats

Yoga retrets på sjælland

Yoga with Signe arrangerer flere årlige yoga retreats på Sjælland. Mine retreats afholdes på særligt udvalgte steder i skønne omgivelser, tæt ved smuk natur og med plads til afslapning og ro. Der serveres altid lækre vegetariske måltider lavet fra bunden af økologisk råvarer.

Alle yoga retreats er unikke og vi arbejder med årstiderne. Foråret og sommeren byder på varme, lys og energi. Efteråret er et tydeligt tegn på at årstiden skifter med bladene, der falder til jorden og farverne skifter. Vinteren er en invitation til at fordybe sig og vende blikket indad.

Mine yoga retreats består af styrkende Hatha Yoga, Yin/Yang Yoga, afslappende åndedrætsøvelser samt yin yoga og guidet meditation.

Afhængig hvor du vælger at tage med os på yoga retreat kan du blandt andet opleve sauna, udendørs spa, dyp i fjorden, behandling i kranio-sakral terapi. På mine yoga retreats ved Skælskør Fjord samarbejder jeg med min mor, Lisbeth Aagaard, som er uddannet kranio-sakral terapeut.

Alle kan deltage i mine retreats uanset erfaring med yoga.

7
 
Yoga, kranio-sakral terapi, udendørs vildmarksbad
 
 28. – 30. oktober 2022 (enkelte ledige pladser)
10. – 12. juni 2023
 
Yin Yoga og meditation, kranio-sakral terapi, udendørs vildmarksbad og sauna
 
3. – 5. november 2023
 
7

det siger tidligere deltagere

"Jeg kan anbefale yogaophold i Villa Fjordhøj, som ligger så fint og med Signe som supergod yogalærer. Der er plads til begyndere og man får en masse alternativer, hvis man ikke er så skrap til yoga endnu. En fornøjelse at det er mor og datter og to søde mennesker." ​
- Marina Pedersen
"Signes ro og nærvær giver et skønt fokus i yogaklassen, så alle kan være med og finde ind uanset om man er ny eller trænet. Hun sætter ord på de enkelte øvelser ud fra sin egen kropslige erfaring, så man kan følge med i et rart tempo, uden at stoppe op for at se ‘hvad gør hun egentlig?’ Det er en sjælden evne. Derudover har hun en dejlig omgangstone og et smittende smil."
- Kirsten Barslund
"Fantastisk lækkert retreat. Signe er en utrolig behagelig, dygtig og nærværende lærer, som jeg på det varmeste kan anbefale"
- Jesper Grove
"Efter en skøn Yoga weekend i Skælskør , med Signe som instruktør , kan jeg kun anbefale hende , super smilende og dygtig , god til at få alle med. Dejlig weekend som må prøves igen."
- Lone Jørgensen