fbpx

Yoga retrets på sjælland og i spanien

Yoga retreats på Sjælland og yogarejse til Spanien

Tag med på et uforglemmeligt yoga retreat

Signe Aagaard arrangerer flere årlige yoga retreats på Sjælland. I 2025 rejser vi til Spanien på yogarejse. Mine retreats afholdes på særligt udvalgte steder i skønne omgivelser, tæt ved smuk natur og med plads til afslapning og ro. Der serveres altid lækre vegetariske måltider lavet fra bunden af økologisk råvarer.

Alle yoga retreats er unikke og vi arbejder med årstiderne. Foråret og sommeren byder på varme, lys og energi. Efteråret er et tydeligt tegn på at årstiden skifter med bladene, der falder til jorden og farverne skifter. Vinteren er en invitation til at fordybe sig og vende blikket indad.

Vores yoga retreats består af styrkende Hatha yoga, afslappende yin, yoga, restorativ yoga, yoga nidra, åndedrætsøvelser og guidet meditation.

Afhængig hvor du vælger at tage med os på yoga retreat kan du blandt andet opleve saunagus, udendørs vildmarksbad, dyp i havet, spa. På nogle yoga retreats samarbejder jeg med min mor, Lisbeth Aagaard, som er uddannet kranio-sakral terapeut. På disse retreats er en behandling i kranio-sakral terapi inkluderet.

Alle kan deltage i mine retreats uanset erfaring med yoga. Nedenfor kan du se mine yoga retreats i 2024 og 2025.

7

Yoga retreat i Odsherred, sommer 2024

yoga retreat sommer 2024
 
Unikt drop-in koncept – bliv så længe du vil
Yoga
Udendørs Spa
Nærvær, ro og natur
1:1 behandlinger
 
22. – 28. juli 2024 

Spaweekend og yoga, Nordsjælland 2024

 
Yoga
Spa – boblebad, saunaer, dampbad og meget mere
3-retters gourmetmad 
Stort hotelværelse med eget bad/toilet
 
5. 6. oktober 2024 
 

Yoga og Saunagus, Efterår 2024

 
Yin og Yang yoga
Meditation og Yoga Nidra
SaunaGus
Udendørs vildmarksbad
 
25. -27. oktober 2024
1 værelse tilbage
 

Yin yoga og Restorativ yoga, vinter 2025

 
Yin og Restorativ yoga
Meditation
Kranio-sakral terapi
Udendørs vildmarksbad og sauna
 
21. -23. februar 2025
7.-9. november 2025
 

Yogarejse til Spanien, forår 2025


Yin og Yang Yoga
Meditation
Kranio-sakral terapi
All-inclusive mad og drikke
Tur til kystbyen Nerja
Og meget mere…
 
4. – 11. maj 2025
 
7

det siger tidligere deltagere

"Tak Signe, for et dejligt efterårs retreat. Det var mit andet retreat med dig og jeg havde glædet mig rigtig meget. Jeg fik, som håbet, en tiltrængt weekend med ro, yoga, meditationer og behageligt selskab. Jeg er vendt hjem med mere positiv energi, glæde, ro og kærlighed til mig selv og min omverden. Signe, er noget helt specielt! Det er så tydeligt at hun elsker og brænder for det hun laver. Og det smitter af på os andre. Hun er nærværende og hun giver rigtig meget af sig selv. Tak Signe, jeg glæder mig til mit næste retreat " ​
- Ann Agergaard
"Tusind tak for en super god retreat, som vi kan leve højt på længe. Det var total afslappende, reflekterende og en skøn boble af glæde, harmoni og lykkefølelse. Denne uge har, med de udfordringer der er i livet, været en sand fornøjelse at komme igennem. Vi har allerede sat kryds i kalenderen til næste år i oktober."
- Rikke og Helle
"Signes ro og nærvær giver et skønt fokus i yogaklassen, så alle kan være med og finde ind uanset om man er ny eller trænet. Hun sætter ord på de enkelte øvelser ud fra sin egen kropslige erfaring, så man kan følge med i et rart tempo, uden at stoppe op for at se ‘hvad gør hun egentlig?’ Det er en sjælden evne. Derudover har hun en dejlig omgangstone og et smittende smil."
- Kirsten Barslund
"Fantastisk lækkert retreat. Signe er en utrolig behagelig, dygtig og nærværende lærer, som jeg på det varmeste kan anbefale"
- Jesper Grove
"Tusind, tusind tak for en helt særlig oplevelse! Det var det bedste, jeg har gjort for mig selv i lang tid. Det fungerer ret godt for mig at huske tilbage på weekenden og forsøge at genskabe den samme ro, når jeg føler mig presset".
- Trine