fbpx

Yoga retrets på sjælland

Signe Aagaard arrangerer flere årlige yoga retreats på Sjælland. Mine retreats afholdes på særligt udvalgte steder i skønne omgivelser, tæt ved smuk natur og med plads til afslapning og ro. Der serveres altid lækre vegetariske måltider lavet fra bunden af økologisk råvarer.

Alle yoga retreats er unikke og vi arbejder med årstiderne. Foråret og sommeren byder på varme, lys og energi. Efteråret er et tydeligt tegn på at årstiden skifter med bladene, der falder til jorden og farverne skifter. Vinteren er en invitation til at fordybe sig og vende blikket indad.

Vores yoga retreats består af styrkende Hatha yoga, afslappende Yin/Restorativ yoga, åndedrætsøvelser og guidet meditation.

Afhængig hvor du vælger at tage med os på yoga retreat kan du blandt andet opleve sauna, udendørs vildmarksspa, dyp i havet, isbad. På nogle yoga retreats samarbejder jeg med min mor, Lisbeth Aagaard, som er uddannet kranio-sakral terapeut. På disse retreats er en behandling i kranio-sakral terapi inkluderet.

Alle kan deltage i mine retreats uanset erfaring med yoga.

7
 
Yin og Restorativ yoga
Meditation
Kranio-sakral terapi
Udendørs vildmarksbad og sauna
 
23. -25. februar 2024 (Udsolgt)
21. -23. februar 2025
 
Yoga
Spa – boblebad, saunaer, dampbad og meget mere
3-retters gourmetmad 
Stort hotelværelse med eget bad/toilet
 
9. -10. marts 2024 
 
 
Yin og Yang yoga
Meditation og Yoga Nidra
SaunaGus
Udendørs vildmarksbad
 
25. -27. oktober 2024 
 
7

det siger tidligere deltagere

"Tak Signe, for et dejligt efterårs retreat. Det var mit andet retreat med dig og jeg havde glædet mig rigtig meget. Jeg fik, som håbet, en tiltrængt weekend med ro, yoga, meditationer og behageligt selskab. Jeg er vendt hjem med mere positiv energi, glæde, ro og kærlighed til mig selv og min omverden. Signe, er noget helt specielt! Det er så tydeligt at hun elsker og brænder for det hun laver. Og det smitter af på os andre. Hun er nærværende og hun giver rigtig meget af sig selv. Tak Signe, jeg glæder mig til mit næste retreat " ​
- Ann Agergaard
"Signes ro og nærvær giver et skønt fokus i yogaklassen, så alle kan være med og finde ind uanset om man er ny eller trænet. Hun sætter ord på de enkelte øvelser ud fra sin egen kropslige erfaring, så man kan følge med i et rart tempo, uden at stoppe op for at se ‘hvad gør hun egentlig?’ Det er en sjælden evne. Derudover har hun en dejlig omgangstone og et smittende smil."
- Kirsten Barslund
"Fantastisk lækkert retreat. Signe er en utrolig behagelig, dygtig og nærværende lærer, som jeg på det varmeste kan anbefale"
- Jesper Grove
"Efter en skøn Yoga weekend i Skælskør , med Signe som instruktør , kan jeg kun anbefale hende , super smilende og dygtig , god til at få alle med. Dejlig weekend som må prøves igen."
- Lone Jørgensen