fbpx

Kropsterapi

Når krop og sind skal guides på vej

Elevbehandlinger i kropsterapi på Nørrebro, København

Føler du dig stresset? Har du spændinger i kroppen? Trænger du til en pause fra hverdagen?

Jeg kan hjælpe dig med at:

  • Skabe en bedre kontakt til kroppen
  • Få ro på nervesystemet
  • Skabe en friere vejrtrækning
  • Løsne spændinger i kroppen
  • Forløse stagneret energi

Jeg brænder for at holde rum for mennesker. Jeg brænder for at hjælpe dig, som har brug for at blive mødt, der hvor du er. Uanset hvad du kommer med, og hvilken dag du har haft. 

Nu er jeg i gang med at uddanne mig til kropsterapeut hos Totum – Skolen for Kropsterapi. Derfor tilbyder jeg elevbehandlinger i kropsterapi til en nedsat pris. En behandling varer 55 min. og koster 350 kr.* Kommer du til behandling for første gang hos mig, koster det 250 kr.

Behandlingen foregår i et klinikfællesskab på Schleppegrellsgade 7, kld. th, 2200 København. Foreløbigt er der åbent for tider onsdage i dagstimerne, plus enkelte andre dage. 

 

*Pr 1/4 2023 stiger prisen på en elevbehandling til 400 kr.

Hvordan foregår en behandling hos Signe Aagaard? 

Når du kommer til kropsterapi hos mig, vil du opleve et kærligt og trygt rum. Et rum hvor der er plads til dig. En session i kropsterapi er altid unik og tager form efter, hvem der ligger på briksen. Det er en holistisk behandlingsform, hvor vi kan arbejde både på fysisk, følelsesmæssigt og energetisk plan.

Du vil derfor opleve, at en behandling kan være forskellig fra gang til gang. Jeg tager udgangspunkt i mine erfaringer som yogalærer, antropolog og kropsterapeut-studerende. En behandling kan bestå af forskellige elementer såsom pulserende massage, vejrtrækningsøvelser, samtale eller guidede meditationer. Udgangspunktet for behandlingen er kroppen og at få ro på nervesystemet. 

Behandlingen foregår på en briks i undertøj med et tæppe på. Iklæd dig derfor undertøj, som du har det behageligt i.

Pris

Elevbehandling: 350 kr*.

1.behandling: 250 kr. For dig der er til behandling hos mig for første gang.

*Pr 1/4 2023 stiger prisen på en elevbehandling til 400 kr.

 

Afbud og ændringer:

Du kan ændre din tid op til 24 timer inden behandlingen via bookingsystemet. Har du brug for at melde afbud mindre end 24 timer inden foregår det via 50945766 eller info@signeaagaard.com. Da vil 50% af beløbet blive faktureret. Ved uannonceret udeblivelse faktureres hele beløbet. 

Lokation

Behandlingen foregår på Nørrebro, København: 

Schleppegrellsgade 7, kld. th, 2200 København

Sociale medier

Instagram

Facebook

Kontakt

info@signeaagaard.dk

+ (45) 50 94 57 66