fbpx

Gå årstiderne i møde – yoga workshops

i Roskilde

I følge traditionel kinesisk medicin har hver årstid sin egen energetiske kvalitet. Årstiderne skifter ikke bare i naturen, men vi bliver som mennesker også påvirket af årstiderne. I mine yoga workshops dykker vi ned i de forskellige årstider. Vi udforsker for eksempel, hvordan efteråret kan hjælpe os med at give slip, hvordan vintereren inviterer til at kigge indad og hvordan foråret kan støtte os til at få nye idéer. 

Hvilken form for yoga skal vi lave?
Disse workshops består af både dynamisk hatha yoga og afslappende yin yoga – det vi kalder Yin/Yang Yoga. Hatha yoga styrker kroppens muskler og sener og yin yogaen fokuserer på bindevævet og får krop og sind helt ned i gear. 
 
Hvem kan være med? 
Alle kan deltage i mine yoga workshops – uanset din erfaring med yoga. Jeg giver altid forskellige varianter af stillingerne, så du kan vælge den, som passer bedst til din krop og din dag. 
 
Din yogalærer
Jeg har praktiseret yoga i 10+ år og er uddannet inden for Hatha, Vinyasa og Yin yoga samt mindfulness meditation. Jeg har mange undervisningtimer bag mig – både gennem retreats, workshops, yoga studier og privatundervisning. I undervisningen vil du opleve plads til den enkelte, smil og nærvær. Lær mig bedre at kende her
 
Program
14:00-16:00 Meditation, Yin/Yang Yoga workshop og afspænding
16:00-16:30 Sunde snacks, te og hyggelig snak i gruppen
 
Pris
350 kr. 
 
Jeg har udstyr til alle.
7

Sensommerworkshop

Tema: Skab jordforbindelse og plads til transformation

 

 

Vi skal arbejde med JORD-elementet, som stammer fra traditionel kinesisk medicin. JORD-elementet handler blandt andet om jordforbindelse, selvværd og at skabe plads til transformation.

Søndag 17. September 2023, 14:00 -16:30

Vindingevej 34, 4000 Roskilde

 
Pris: 350 kr.
Tilmelding er bindende.
Yinyang yoga efterårsworkshop-2
3

Anmeldelser fra tidligere deltagere

Signe er en meget inspirerende underviser. Jeg var med til en Ying/Yang workshop i Roskilde. Det var en virkelig god oplevelse. Signe guider tydeligt og har mange muligheder i stillingerne, så alle kan være med. Uanset kropsform, erfaring med yoga, fysisk formåen. Ikke mindst fik jeg mere viden om ying/yang energierne og vi arbejdede med dem undervejs i yogaen.
Lisbeth, deltager på workshop i 2021