fbpx

Yin/Yang Yoga Workshops 

i Roskilde og København

Dyk dybere ned i yogaens Yin og Yang univers med en af mine yoga workshops. I de 2,5 times workshops arbejder vi gennem Yin/Yang Yoga og meditation med årstiderne. Foråret og sommeren byder på varme, lys og energi. Efteråret er et tydeligt tegn på at årstiden skifter med bladene, der falder til jorden og farverne skifter. Vinteren er en invitation til at fordybe sig og vende blikket indad. Min workshops afholdes i København hos Drivkraft og i Roskilde hos Ros’ Kilde Helsecenter.

Hvorfor Yin og Yang?
Yin og Yang er taoistiske koncepter, som beskriver to kvaliteter, som findes i alt. Yin repræsenterer det indadvendte, passive og feminine. Yang repræsenterer det udadvendte, aktive, dynamiske og maskuline. De to hænger uløseligt sammen. Workshoppen vil bestå af Hatha yoga, som styrker kroppens muskler og sener samt afslappende Yin Yoga, som fokuserer på bindevævet og får kroppen og sindet helt ned i gear. 
 
Hvem kan være med? Alle kan deltage i mine yoga workshops – uanset din erfaring med yoga. Jeg giver altid forskellige varianter af stillingerne, så du kan vælge den, som passer til din krop og dag. 
 
Din yogalærer
Jeg har praktiseret yoga i 10+ år og er uddannet inden for Hatha, Vinyasa og Yin yoga samt mindfulness meditation. Jeg har mange undervisningtimer bag mig – både gennem retreats, workshops, yoga studier og privatundervisning. I undervisningen vil du opleve plads til den enkelte, smil og nærvær.  Lær mig bedre at kende her
7

Efterårsworkshop

 

 

Søndag 9. Oktober 2022, 14:00 – 16:30

Drivkraft, Bredgade 33A, 1260 København
IMG_3549
3

Anmeldelser fra tidligere deltagere

Signe er en meget inspirerende underviser. Jeg var med til en Ying/Yang workshop i Roskilde. Det var en virkelig god oplevelse. Signe guider tydeligt og har mange muligheder i stillingerne, så alle kan være med. Uanset kropsform, erfaring med yoga, fysisk formåen. Ikke mindst fik jeg mere viden om ying/yang energierne og vi arbejdede med dem undervejs i yogaen.
Lisbeth, deltager på workshop i 2021