fbpx

Fordyb dig i yogaens univers – workshops

i Roskilde

Tag med til en af mine yoga workshops i Roskilde. I hver workshop vil vi fordybe os i et særligt tema og workshoppen varer 2,5 timer. Der vil være sunde snacks og te efter hver workshop. Mit fokus er altid at skabe et selvkærligt rum, hvor der er plads til DIG, uanset hvad du kommer med. Alle kan deltage – uanset din erfaring med yoga. Jeg tilpasser undervisening til alle. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Læs mere om mine yoga workshops nedenfor

forårsworkshop: styrk dit træ-element

I foråret kommer det længeventede lys, som vi har set frem til gennem vinteren. Den dynamiske forårsenergi inviterer til nye intentioner og udvikling. Kom til 2,5 times workshop, hvor vi skal dykke ned i foråret gennem skøn yoga.

Dato: 14. april 2024

Tidspunkt: 14:00 – 16:30

Sted: Ros’Kilde Helsecenter, Vindingevej 34, 4000 Roskilde

Pris: 375 kr. Tilmelding er bindende.

IMG_7190

Efterårsworkshop: styrk dit metal-element

 

Efteråret er et tydeligt tegn på, at årstiden skifter med bladene, der falder til jorden og farverne skifter. I denne workshop vil vi ligeledes have fokus på det transformerende, på at finde den groundende energi og dybe ro. 

Dato: 22. september 2024

Tidspunkt: 14:00 – 16:30

Sted: Ros’Kilde Helsecenter, Vindingevej 34, 4000 Roskilde

Pris: 375 kr. Tilmelding er bindende.

Udtalelser fra tidligere deltagere

Signe er en meget inspirerende underviser. Jeg var med til en Ying/Yang workshop i Roskilde. Det var en virkelig god oplevelse. Signe guider tydeligt og har mange muligheder i stillingerne, så alle kan være med. Uanset kropsform, erfaring med yoga, fysisk formåen. Ikke mindst fik jeg mere viden om ying/yang energierne og vi arbejdede med dem undervejs i yogaen.
Lisbeth, deltager på workshop i 2021 og 2022