fbpx

Fordyb dig i yogaens univers – workshops

i Roskilde og københavn

Tag med til en af mine yoga workshops i Roskilde og København. I hver workshop vil vi fordybe os i et særligt tema og workshoppen varer 2,5 timer. Der vil være sunde snacks og te efter hver workshop. Mit fokus er altid at skabe et selvkærligt rum, hvor der er plads til DIG, uanset hvad du kommer med. Alle kan deltage – uanset din erfaring med yoga. Jeg tilpasser undervisening til alle. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Læs mere om mine yoga workshops nedenfor.

7

Selvkærlig søndag: Yin Yoga Workshop

 

I denne workshop vil jeg invitere dig med ind i yin-yogaens magiske univers. Vi skal arbejde med åndedrættet og gennem blide yoga-stillinger løsne op for spændinger omkring i sær hofter, bækken og ryg.

Dato: 21. januar 2024

Tidspunkt: 14:00 – 16:30

Sted: Ros’Kilde Helsecenter, Vindingevej 34, 4000 Roskilde

Pris: 350 kr. Tilmelding er bindende.

Sensommerworkshop: Yin/yang yoga 

Vi skal arbejde med JORD-elementet, som stammer fra traditionel kinesisk medicin. JORD-elementet handler blandt andet om jordforbindelse, selvværd og at skabe plads til transformation.

Dato: 17. september 2023

Tidspunkt: 14:00 – 16:30

Sted: Ros’Kilde Helsecenter, Vindingevej 34, 4000 Roskilde

Pris: 350 kr. Tilmelding er bindende.

Yinyang yoga efterårsworkshop-2

Udtalelser fra tidligere deltagere

Signe er en meget inspirerende underviser. Jeg var med til en Ying/Yang workshop i Roskilde. Det var en virkelig god oplevelse. Signe guider tydeligt og har mange muligheder i stillingerne, så alle kan være med. Uanset kropsform, erfaring med yoga, fysisk formåen. Ikke mindst fik jeg mere viden om ying/yang energierne og vi arbejdede med dem undervejs i yogaen.
Lisbeth, deltager på workshop i 2021 og 2022