fbpx

Yogalærer. Antropolog. Nysgerrig.

“For mig handler yoga om at finde mig selv, blive stærkere – både fysisk og mentalt, udforske hvem jeg er og mest af alt en måde at finde ro i livet” 

                                                                                              – Signe, grundlægger af Yoga with Signe

Mit navn er Signe Aagaard Bendtsen. Jeg er yogalærer og indehaver af virksomheden Yoga with SigneJeg er ligeledes uddannet antropolog ved København Universitet.

Min nysgerrighed på forskellige kulturer og dynamikker mellem mennesker har taget mig rundt i hele verden; enten rejsende med en rygsæk på ryggen, boende i Mexico eller lavet feltarbejde blandt kenyanske bønder eller indfødte australske grupper. Undervejs, siden jeg var teenager, har yoga været en stor del af min rejse – både i verden og gennem livet. 

Jeg er inspireret af, hvordan krop, sind og sjæl kan tale sammen. Hvordan vi gennem bevægelse kan skabe forbindelse mellem krop og sind. Hvordan vi gennem forbundethed til os selv og hinanden kan skabe mere flow i livet.

Min undervisningstil som yogalærer er funderet i min styrke, ro og kreativitet. Jeg lader min undervisning inspirere af mine elever, og det vi oplever som mennesker. Mit mål er at skabe et rum, hvor elever kan udforske hvem de er – både på og udenfor yogamåtten.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål til min undervisning, retreats eller forslag til samarbejde. Kontakt mig her

Kærligst, Signe

Find mig her

Lidt om min baggrund

  • Totum kropsterapi studerende, 2022
  • 24-timers kursus i Funktionel Anatomi, v/Anne-Dorthe Nygaard Bertelsen, 2022
  • 24-timers kursus i Yoga og Sindet, v/ Simon Krohn, 2021
  • 100 timers Yogauddannelse i Yin Yoga og mindfuldness meditation, Cathrine Yoga Academy, 2021
  • 200 timers Yogauddannelse i Hatha, Vinyasa og Yin Yoga, Hot Yoga Copenhagen, 2019
  • KA i Antropologi, Københavns Universitet, 2019

Det siger mine elever om mig

Jeg har elever med vidt forskellige erfaringer med yoga, kropstyper og ønsker om hvad de gerne vil have ud af undervisningen. For flere anmeldelser, tjek min Facebook-side.

Der findes ikke noget bedre end at folde sin yoga-måtte ud og bruge en time i selskab med Signe. Hun er en virkelig dygtig instruktør, som formår at være tilstede over for alle og guide os igennem øvelserne på bedste vis! Jeg kan derfor klart anbefale alle at booke sig ind til en times Yoga With Signe.
- Maria, deltager på workshops og udendørs hold