fbpx

Mød Signe aagaard

“For mig handler yoga om at finde mig selv, blive stærkere – både fysisk og mentalt, udforske hvem jeg er og mest af alt en måde at finde ro i livet” 

                                                                                              – Signe, grundlægger af Signe Aagaard – yoga og kropsterapi

Mit navn er Signe Aagaard. Jeg er yogalærer, kropsterapeut og indehaver af virksomheden Signe Aagaard – yoga og kropsterapiJeg er ligeledes uddannet antropolog ved København Universitet.

Hele mit liv har jeg været drevet af en nysgerrighed på dét at være menneske. Jeg har arbejdet med børn og unge, rejst rundt i hele verden, lavet feltarbejde blandt kenyanske bønder og australske indfødte, undersøgt sindet gennem meditation og udforsket hvordan kroppen kan bevæge sig – særligt gennem yoga og dans.

Alt sammen danner grobund for min største passion: At holde rum for mennesker. Jeg brænder for at skabe et kærligt og trygt rum, hvor mine elever og klienter kan lære sig selv bedre at kende. Jeg brænder for at støtte dig i at skabe mere balance og harmoni i krop, sind og sjæl.

I 2016 vågnede jeg op en morgen og havde trykken for brystet og svært ved at trække vejret. Ugen efter sygemeldte min læge mig med stress. Jeg har personlig erfaring med, hvad det vil sige at have et overbelastet nervesystem. Erfaring med hvor svært det er at sætte tempoet ned, når man har levet et liv i højt tempo. Dén erfaring er en vigtig del af min virksomhed. 

Jeg har dyrket yoga i 15+ år, undervist mere end 1000 yogaklasser og har ikke et sekund været i tvivl om, at dét her er mit bidrag til verden.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål til min undervisning, retreats, behandlinger eller forslag til samarbejde. Kontakt mig her

Kærligst, Signe

Find mig her

Lidt om min baggrund

  • Kropsterapeut v/Totum – Skolen for kropsterapeuter, 2023
  • 200-timers Anatomi og Fysiologi v/ Karsten Munk Akademiet, 2023 
  • 100-timers Sygdomslære og Patalogi v/ Karsten Munk Akademiet, 2023
  • 24-timers kursus i Funktionel Anatomi, v/Anne-Dorthe Nygaard Bertelsen, 2022
  • 24-timers kursus i Yoga og Sindet, v/ Simon Krohn, 2021
  • 100 timers Yogauddannelse i Yin Yoga og mindfuldness meditation, Cathrine Yoga Academy, 2021
  • 200 timers Yogauddannelse i Hatha, Vinyasa og Yin Yoga, Hot Yoga Copenhagen, 2019
  • KA i Antropologi, Københavns Universitet, 2019

Det siger mine elever om mig

Jeg har elever med vidt forskellige erfaringer med yoga, kropstyper og ønsker om hvad de gerne vil have ud af undervisningen. For flere anmeldelser, tjek min Facebook-side.

Der findes ikke noget bedre end at folde sin yoga-måtte ud og bruge en time i selskab med Signe. Hun er en virkelig dygtig instruktør, som formår at være tilstede over for alle og guide os igennem øvelserne på bedste vis! Jeg kan derfor klart anbefale alle at booke sig ind til en time hus Signe.
- Maria, deltager på workshops og udendørs hold