fbpx

Afstressende Yin Yoga Workshop

Giv dig selv en kærlig pause med denne afstressende yin yoga workshop. Få ro på nervesystemet og skab mere balance i krop og sind.

Dato: 27. februar, 2022

Tidspunkt: 14:00 – 16:30

Sted: Drivkraft, Bredgade 33A, 1260 København

Pris: 325 kr. Tilmelding er bindende.

DSC_0029
7

Beskrivelse

 
I denne 2,5 times yoga workshop vil du opleve, hvordan yoga kan skabe et energi flow og balance i kroppen, afspænde muskler og vigtigst af alt – gøre dig glad. Workshoppen er til dig, som trænger til et pusterum, mærke forbindelsen mellem krop og sind og afslutte weekenden på en skøn måde 🙏🏼
 
Hvad er yin yoga?
Yin yoga er en langsom og meditativ form for yoga. Vi skal sætte tempoet ned, komme ud af hovedet og ned i kroppen. Workshoppen vil bestå af beroligende åndedrætsøvelser og blide yin yoga stillinger. Vi skal arbejde med afspænding, blidhed og nærvær. Når du ligger og sidder i lange, blide og nærende yin stillinger strækker du dit bindevæv og får kroppen og sindet helt ned i gear. Workshoppen afslutter med meditation og afspænding.
 
Din yogalærer:
Jeg er uddannet inden for hatha, vinyasa og yin yoga samt hot yoga og er ligeledes uddannet antropolog ved Københavns Universitet. I mine yogatimer vil du opleve plads til den enkelte, smil og nærvær. Jeg tilrettelægger mine klasser, så der altid er plads til både begyndere og øvede. Læs mere om mig her.
 
Program:
14:00-16:00 Meditation, Yin Yoga workshop og afspænding
16:00-16:30 Sunde snacks, te og hyggelig snak i gruppen
 
Alle kan deltage i denne workshop – uanset alder, køn og erfaring med yoga.
Jeg har måtter og udstyr til alle. Iklæd dig behageligt tøj og medbring en vandflaske.
 
Har du nogle spørgsmål? Send mig en besked eller en mail info@yogawithsigne.com