fbpx

Yin yoga og de fem elementer

Kom med på mit 6-ugers yin yoga forløb. Få ro på nervesystemet og skab balance og harmoni.

Dato: 6 onsdage, 3. januar – 7. februar 2024

Tidspunkt: 16:00 – 17:30

Sted: Styrk Dig, Schleppegrellsgade 7, kld. th, 2200 København N

Pris: 900 kr. 

Tilmeldingsfrist: 10. december

OBS: Der sælges kun 8 pladser til dette forløb. Forløbet afholdes ved min. 6 deltagere.

DETTE FÅR DU

  • 6 x 90 min yin yoga klasser (alt yogaudstyr inkluderet)
  • Introduktion til de fem elementer, og hvordan du kan balancere dem med yoga og andre teknikker i din hverdag
  • Lethed og ro i krop og sind
  • Mere flow af groundende energi i din krop
  • Rolige og trygge rammer og et lille hold med max 8 deltagere
7

Beskrivelse

I dette yogaforløb vil vi gennem blid yin yoga udforske de fem elementer, som stammer fra kinesisk filosofi og livsanskuelse: Vand, Træ, Ild, Jord og Metal.

Hvert element er associeret med forskellige energier, følelser, funktioner i kroppen og meridian-baner (energikanaler). I den kinesiske filosofi er krop, sind og sjæl forbundet, og vi har alle en livsenergi (chi), som vi blandt andet ved hjælp af yoga kan prøve at skabe balance og harmoni og få energien til at flyde frit.

I hver enkelte klasse vil vi dykke ned i en af de fem elementer. Klassen består af en 90-min yin yoga klasse, hvor du samtidig med at du sidder og ligger i de blide stræk vil få en introduktion til det enkelte element.

I slutningen af hver klasse vil der være afspænding og guidet meditation.

 

Signes tilgang til yin yoga

Yin yoga er en særlig blid form for yoga, hvor vi arbejder med blide, dybe bindevævsstræk.

Jeg har specialiseret mig i yin yoga og gør en dyd ud af, at du skal føle dig hjertelig velkommen – præcis som du er. Jeg har fokus på at fjerne blokeringer i systemet, så der kan komme et mere frit energiflow.

I min yin yoga undervisning vil du opleve, at jeg inviterer til at bevæge dig blidt mellem stillingerne, så din krop langsomt og nænsomt finder ro i de passive stræk i sit eget tempo.

Jeg er ligeledes uddannet kropsterapeut. Min viden og erfaring indenfor anatomi, fysiologi og kropsterapi danner ligeledes baggrund for at ALLE kan være med. Uanset erfaring du og din krop har. Læs mere om Signe her.


Tilmelding er bindende. Du er velkommen til at sælge din plads til en anden. Såfremt der aflyses fra arrangørens side tilbagebetales det fulde beløb. Har du nogle spørgsmål er du hjertelig velkommen til at kontakte Signe på info@signeaagaard eller tlf.: 50945766. 

Sociale medier

Instagram

Facebook

Kontakt

info@signeaagaard.dk