fbpx

Forårsworkshop: Styrk dit
træ-element

I foråret kommer det længeventede lys, som vi har set frem til gennem vinteren. Den dynamiske forårsenergi inviterer til nye intentioner og udvikling. Kom til 2,5 times workshop, hvor vi skal dykke ned i foråret gennem skøn yoga.

Dato: 14. april, 2024

Tidspunkt: 14:00 – 16:30

Sted: Ros’kilde Helsecenter, Vindingevej 34, 4000 Roskilde

Pris: 375 kr. Tilmelding er bindende.

IMG_7190

Beskrivelse

Byd foråret velkommen med blid og energifyldt forårsyoga. Skab et kærligt fundament og lad dig inspirere af, hvordan træerne gror. 
 
Workshoppen er for dig, som ønsker en kærlig pause, forkælelse af kroppen og afslutte weekenden med rolig og nærværende energi.

 

Hvad er TRÆ-elementet?

I den traditionelle kinesiske filosofi og livsanskuelse findes 5 elementer: Vand, Træ, Ild, Jord og Metal. Hvert element repræsenterer de skiftende årstider og er associeret med forskellige energier, følelser, funktioner i kroppen og meridian-baner (energikanaler).

Foråret er repræsenteret af TRÆ-elementet. Energien i dette element er spirende, kreativ og opadgående. I workshoppen skal vi gennem yogastillinger fra hatha og yin yoga forny flowet i kroppen, skabe mental klarhed og skabe balance og harmoni i krop og sind. 

 
Din yogalærer:
Signe Aagaard er uddannet inden for Hatha, Vinyasa, Yin Yoga og Mindfulness Meditation. Derudover arbejder hun som kropsterapeut. Signe har undervist mere end 1000 klasser, og du vil opleve plads til den enkelte, smil og nærvær. Læs mere om Signe her.
 
Program:
14:00-16:30 Yoga workshop og afspænding
16:30-17:00 Sunde snacks, te og hyggelig snak i gruppen
 
Alle kan deltage i denne workshop – uanset erfaring med yoga.
Jeg har måtter og udstyr til alle. Iklæd dig behageligt tøj og medbring en vandflaske.
 
Har du nogle spørgsmål? Send mig en besked på 50945766 eller en mail på info@signeaagaard.dk

Sociale medier

Instagram

Facebook