fbpx

Yin/Yang Yoga Forårsworkshop

I foråret kommer det længeventede lys, som vi har set frem til gennem vinteren. Den dynamiske forårsenergi inviterer til nye intentioner og udvikling. Kom til 2,5 times workshop, hvor vi skal dykke ned i foråret gennem Yin og Yang Yoga. Deltag enten i København eller Roskilde.

Dato: 22. maj, 2022

Tidspunkt: 14:00 – 16:30

Sted: Drivkraft, Bredgade 33A, 1260 København

Pris: 325 kr. Tilmelding er bindende.

IMG_7190
7

Beskrivelse

Byd foråret velkommen med blid og energifyldt forårsyoga. Skab et kærligt fundament og lad dig inspirere af, hvordan træerne gror. Workshoppen er til dig, som gerne vil dykke ned i de to forskellige verdener af yoga, mærke forbindelsen mellem krop og sind og afslutte weekenden på en skøn måde 🙏🏼
 
Hvorfor Yin og Yang?
Yin og Yang er taoistiske koncepter, som beskriver to kvaliteter, som findes i alt. Yin repræsenterer det indadvendte, passive og feminine. Yang repræsenterer det udadvendte, aktive, dynamiske og maskuline. De to hænger uløseligt sammen.
I workshoppen vil vi i yang yoga delen arbejde med stillinger fra Hatha yoga, som styrker kroppens muskler og sener. Det vil give dig en følelse af indre styrke og fokus. I yin yoga delen laver vi afslappende stillinger, som fokuserer på bindevævet og får kroppen og sindet helt ned i gear. Vi afslutter med meditation og afspænding.
 
Din yogalærer:
Jeg er uddannet inden for hatha, vinyasa og yin yoga samt hot yoga og er ligeledes uddannet antropolog ved Københavns Universitet. I mine yogatimer vil du opleve plads til den enkelte, smil og nærvær. Jeg tilrettelægger mine klasser, så der altid er plads til både begyndere og øvede. Læs mere om mig her.
 
Program:
14:00-16:00 Meditation, Yin/Yang Yoga workshop og afspænding
16:00-16:30 Sunde snacks, te og hyggelig snak i gruppen
 
Alle kan deltage i denne workshop – uanset alder, køn og erfaring med yoga.
Jeg har måtter og udstyr til alle. Iklæd dig behageligt tøj og medbring en vandflaske.
 
Har du nogle spørgsmål? Send mig en besked eller en mail info@yogawithsigne.com