fbpx

Kropsterapi

“Kropsterapien har været min egen vej til at forstå de smerter og spændinger, som bliver ved med at komme tilbage. Det har været min vej til at lære mig selv bedre at kende” – Signe Aagaard

Kropsterapi er en behandlingsform, som tager udgangspunkt i DIG – fuldstændig som du er. Vi arbejder med energier, følelser og eventuelle spændinger, som du oplever i din krop og dit sind. 

I kropsterapien fokuserer vi ikke kun på at behandle symptomer, men undersøger hvad der ligger bag de spændinger, som du oplever i kroppen og sindet. Læs mere.

Jeg er ikke en helt almindelig kropsterapeut. Med min baggrund i antropologi og yoga, vil du opleve et kærligt og trygt rum, hvor vi kan undersøge, hvordan det er at være menneske. Hvordan det er at være dig. 

Mine behandlinger foregår i et klinikfælleskab på Schleppegrellsgade 7, kld. th, 2200 København.

"Jeg har gået hos Signe en gang om måneden i et halvt år. Jeg er kommet med både stress i kroppen, mave- og rygproblemer. Signe formår at sætte fokus på det, det drejer sig om, og kan afhjælpe problemerne. Hun favner bredt, er meget dygtig - og behagelig at gå hos".​
- Dorthe, Marketingskonsulent

ER DET HER DIG?

 • Du føler dig stresset og er meget i hovedet
 • Du oplever hormonforstyrrelser eller menopause
 • Du lider af hovedpine eller migræne
 • Du oplever kroniske spændinger i kroppen
 • Du har vejrtrækningsproblemer og svært ved at sove om natten

Din hverdag kan se sådan her ud:

 • God kontakt til dig selv og din krop
 • Mere energiflow og forløsning af stagneret energi i kroppen
 • Færre spændinger i kroppen
 • Ro på nervesystemet
 • Forståelse af hvor de kroniske smerter kan stamme fra
 • Friere vejrtrækning og bedre nattesøvn

Pris

Normalprisen på en 60-min behandling er 675 kr. Du har den unikke mulighed for at modtage en rabatkode på 40%. 

Rabatkoden kan bruges én gang til en behandling af typen: Kropsterapi – 60 min: 675 kr. Koden er personlig og kan ikke deles med andre. 

Afbud og ændringer:

Du kan ændre din tid op til 24 timer inden behandlingen via bookingsystemet. Har du brug for at melde afbud mindre end 24 timer inden foregår det via 50945766 eller info@signeaagaard.com. Da vil 50% af beløbet blive faktureret. Ved uannonceret udeblivelse faktureres hele beløbet. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen foregår på en briks i undertøj med et tæppe på. Iklæd dig undertøj som du føler dig godt tilpas i. Vi starter med en samtale, hvorefter du kommer op på briksen. Behandlingen er unik fra gang til gang og kan være en blanding af pulserende massage, akkupressur, beroligelse af nervesystemet, samtale, vejrtrækningsøvelser, healing og guidede meditationer.

 

Hvor ofte skal jeg komme til kropsterapi?

Det er individuelt fra person til person. Hvis vi arbejder med noget bestemt, foreslår jeg at du i starten kommer cirka hver anden/tredje uge. Book en tid og så aftaler vi hvilket forløb, som passer til dig. Nogle klienter kommer, når de har brug for at få ro på nervesystemet og noget “mig”-tid.

 

Skal man fejle noget eller have en grund for at booke en tid?

Nej, slet ikke. Kropsterapi er en selvkærlig måde at prioritere dig selv på. Når du kommer hos mig, møder jeg dig lige præcis der, hvor du er. Uanset om du har en grund eller ej.

Lokation

Behandlingen foregår på Nørrebro, København: 

Schleppegrellsgade 7, kld. th, 2200 København

Sociale medier

Instagram

Facebook

Kontakt

info@signeaagaard.dk

+ (45) 50 94 57 66