Yin/Yang Yoga Workshops i Roskilde

Dyk dybere ned i yogaens Yin og Yang univers med en af mine yoga workshops. I de 2,5 times workshops arbejder vi gennem Yin/Yang Yoga og meditation med årstiderne. Foråret og sommeren byder på varme, lys og energi. Efteråret er et tydeligt tegn på at årstiden skifter med bladene, der falder til jorden og farverne skifter. Vinteren er en invitation til at fordybe sig og vende blikket indad.

Hvorfor Yin og Yang?
Yin og Yang er taoistiske koncepter, som beskriver to kvaliteter, som findes i alt. Yin repræsenterer det indadvendte, passive og feminine. Yang repræsenterer det udadvendte, aktive, dynamiske og maskuline. De to hænger uløseligt sammen. Workshoppen vil bestå af Hatha yoga, som styrker kroppens muskler og sener samt afslappende Yin Yoga, som fokuserer på bindevævet og får kroppen og sindet helt ned i gear. 
 
Hvem kan være med? 
Alle kan deltage i mine yoga workshops – uanset din erfaring med yoga. Jeg giver altid forskellige varianter af stillingerne, så du kan vælge den, som passer til din krop og dag. 
7

Hjertevarm Yoga Workshop

Søndag 5. december 2021, 14:00-16:30

Ros’ Kilde Helsecenter, Vindingevej 34, 4000 Roskilde

Læs mere nedenfor

Yin/Yang Yoga Forårsworkshop

Søndag 20. marts 2022, 14:00-16:30

Design uden navn

Ros’ Kilde Helsecenter, Vindingevej 34, 4000 Roskilde

Mere info følger

Yin/Yang Yoga Sommerworkshop

Søndag 26. juni 2022, 14:00-16:30

tempImageyxdjyr

Ros’ Kilde Helsecenter, Vindingevej 34, 4000 Roskilde

Mere info følger

Hjertevarm Yoga Workshop

Julen er hjerternes fest. Kom til 2,5 timers yoga workshop, hvor vi vil fokusere på dit energicentret omkring dit hjerte. Gennem hjerteåbnende yoga vil vi skabe kontakt til dit indre og vække kroppen til live – både fysisk og energetisk. Workshoppen er for dig, som som vil mærke forbindelsen mellem krop og sind og afslutte weekenden på en skøn måde.
 
Dato: Søndag d. 5/12 kl 14:00-16:30
Sted: Ro’s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E
4000 Roskilde (15 min gang fra Roskilde station)
Pladser: 14
 
💚I hjertet møder du dig selv, som du er. Det er her, vi skaber rummelighed til at elske os selv og andre. I juletiden bliver mange mennesker mere stressede, hvilket påvirker vores måde at være overfor os selv og andre på. Find ro og balance og giv dig selv en kærlig pause i denne workshop.
 
💚Hvad er hjerteåbnende yoga?
Workshoppen vil starte med en hjertemeditation, hvor vi sender energien ind i hjertecentret – hjertechakraet. Herefter laver vi forskellige blide yogastillinger fra Hatha yoga, som vil hjælpe med at løsne op for spændinger i skuldre og særligt den øverste del af ryggen. Dette giver mere smidighed til at trække vejret frit.
Sidste del af workshoppen vil bestå af afslappende Yin yoga stillinger, som fokuserer på bindevævet og får kroppen og sindet helt ned i gear. Vi afslutter med afspænding.
 
Din yogalærer:
Jeg er uddannet inden for hatha, vinyasa og yin yoga samt hot yoga og er ligeledes uddannet antropolog ved Københavns Universitet. I mine yogatimer vil du opleve plads til den enkelte, smil og nærvær. Jeg tilrettelægger mine klasser, så der altid er plads til både begyndere og øvede. Læs mere om mig her.
 
Program:
14:00-16:00 Meditation, Hjertevarm Yoga workshop og afspænding
16:00-16:30 Sunde snacks, te og hyggelig snak i gruppen
 
👉🏼Pris: 325 kr + gebyr
Tilmelding er bindende.
 
Alle kan deltage i denne workshop – uanset alder, køn og erfaring med yoga.
Jeg har måtter og udstyr til alle. Iklæd dig behageligt tøj og medbring en vandflaske.
Har du nogle spørgsmål? Send mig en besked eller en mail info@yogawithsigne.com
3

Tidligere workshops

Yin/Yang Yoga Efterårsworkshop

Kom til denne 2,5 times workshop, hvor vi vil udforske Yin og Yang Yoga. Workshoppen er til dig, som gerne vil dykke ned i de to forskellige verdener af yoga, mærke forbindelsen mellem krop og sind og afslutte weekenden på en skøn måde 🙏🏼
 
Dato: Søndag d. 26/9 kl 14:00-16:30
Sted: Ro’s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E
4000 Roskilde (15 min gang fra Roskilde station)
Pladser: 14
 
Efteråret er et tydeligt tegn på, at årstiden skifter med bladene, der falder til jorden og farverne skifter. I denne workshop vil vi ligeledes have fokus på det transformerende, på at finde den groundende energi og dybe ro 🍂 
 
Hvorfor Yin og Yang?
Yin og Yang er taoistiske koncepter, som beskriver to kvaliteter, som findes i alt. Yin repræsenterer det indadvendte, passive og feminine. Yang repræsenterer det udadvendte, aktive, dynamiske og maskuline. De to hænger uløseligt sammen.
I workshoppen vil vi i yang yoga delen arbejde med stillinger fra Hatha yoga, som styrker kroppens muskler og sener. Det vil give dig en følelse af indre styrke og fokus. I yin yoga delen laver vi afslappende stillinger, som fokuserer på bindevævet og får kroppen og sindet helt ned i gear. Vi afslutter med meditation og afspænding.