Yogalærer & Antropolog. Nysgerrig.

“For mig handler yoga om at finde sig selv, blive stærkere – både fysisk og mentalt, udforske hvem du er og mest af alt en måde at finde ro i livet” 

                                                                                              – Signe, grundlægger af Yoga with Signe

Mit navn er Signe Aagaard Bendtsen. Jeg er født og opvokset i Danmark, uddannet antropolog og yogalærer samt indehaver af virksomheden Yoga with Signe.

Min nysgerrighed på forskellige kulturer og dynamikker mellem mennesker har taget mig rundt i hele verden; enten rejsende med en rygsæk på ryggen, boende i Mexico eller feltarbejde blandt kenyanske bønner eller indfødte australske grupper. Undervejs, siden jeg var teenager, har yoga været en stor del af min rejse – både i verden og gennem livet. 

I 2019 tog jeg min første yogauddannelse i Hatha, Vinyasa, Yin og Hot Yoga og har undervist som yogalærer lige siden. I foråret 2021 udforskede jeg den mere bløde side af yoga og har taget en 100-timers uddannelse i Yin Yoga og mindfulness meditation. Lige nu er jeg i gang med at fordybe mig i meditationens verden med et 24-timers kursus i yoga og sindet. Min baggrund som antropolog har jeg anvendt til at hjælpe og supporte yogastudier til at udvikle deres virksomhed.

Min undervisningstil som yogalærer er funderet i min styrke, ro og kreativitet. Jeg lader min undervisning inspirere af mine elever, og det vi oplever som mennesker. Mit mål er at skabe et rum, hvor elever kan udforske hvem de er – både på og udenfor yogamåtten.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål til min undervisning, retreats eller forslag til samarbejde. Kontakt mig her

Kærligt, Signe

Find mig her

Det siger mine elever om mig

Jeg har elever med vidt forskellige erfaringer med yoga, kropstyper og ønsker om hvad de gerne vil have ud af undervisningen. For flere anmeldelser, tjek min Facebook-side.

Der findes ikke noget bedre end at folde sin yoga-måtte ud og bruge en time i selskab med Signe. Hun er en virkelig dygtig instruktør, som formår at være tilstede over for alle og guide os igennem øvelserne på bedste vis! Jeg kan derfor klart anbefale alle at booke sig ind til en times Yoga With Signe.
- Maria, deltager på udendørs og indendørs hold